Evy's fan-club

Les mechants faits détruisent les plus belles théories.

zondag 13 mei 2007

Mc Leods daughters

Deze post dames en heren gaat over de meest fantastische, adembenemende, spannende en romantische soap aller tijden, namelijk Mc Leods Daughters!

Oké, waar gaat het over? Het gaat over de zusjes Mc Leod. Je hebt Claire die op het Australische platteland leeft en daar na de recente dood van haar vader een boerderij, Drovers, probeerd te runnen. (Het gaat hier wel om de boerderij met de grote B hè dames en heren, ze rijden rond op paardjes en zo en het is gigantisch groot. De paardjes zijn ook een groot onderdeel van de charme van de show).

Tess, haar halfzus, woont in de stad sinds haar moeder en Claires vader gescheiden zijn toen zij en Claire nog erg jong waren. Nu haar vader dood is komt Tess haar eigendom, namelijk de helft van Drovers, opeisen. Om verscheidene redenen waaronder de charmes van het platteland en de lekkere buurjongens echter blijft Tess rondhangen.

Goed wat hebben we dan nog, Alex en Nick Ryan. De zoons van Harry Ryan, de onsympathieke maar stinkend rijke buurman. Ze zijn beiden ver-schrik-ke-lijk lekker maar in een andere manier. Alex is zo'n 'man' (bier, vrouwen, chopper) en Nick een metroseksueel (nadenken, gevoelens, etc.). Hun moeder is een of ander hautain wijf dat ik, noch mijn zussen, totaal niet kan uitstaan.

Wat hangt er dan nog rond? Op Drovers heb je nog Meg, de huishoudster die daar ook in een huisje woont met haar 19-jarige dochter Jodi, en Becky, de plaatselijke slet die nadat ze verkracht is door Claire wordt opgevangen en in dienst genomen.
Verder is er nog Dave, de dierenarts. Hij is boogschutter en helemaal het einde.
Alle ingrediënten voor een goede soap toch?
Maar gezien we al een paar series verder zitten is er al het een en ander gebeurd, een selectie:
-Alex en Tess hebben kortstondige relatie

-Nick en Tess hebben knipperlicht relatie

-Tess en Dave verloven zich maar er gaat het één en ander fout
-Claire wordt zwanger van een getrouwde vent

-het wordt een dochtertje: Charlotte
-Alex en Claire gaan samenwonen, net op die dag, als hij haar ook ten huwelijk wil vragen, komt Claire om in een auto-ongeval. Nog nooit zo geweend!
-Nick en Tess gaan (eindelijk!) trouwen

-Claires beste vriendin Stevie komt werken bij Tess

-Becky trouwt met de zoon van een rijk persoon en wordt gelukkig

-Jodi ontmoet een Italiaan maar als ze gaan trouwen loopt ze weg voor het altaar

-Kate, vriendin van Jodi, komt werken op Drovers. Ze wordt smoorverliefd op Dave.
Oh ja, een van de beste dingen nog vergeten, Alex blijkt buitenechtelijk te zijn en Harry schopt zijn vrouw buiten en gaat een maand later samenhokken met Claires aartsvijand Sandra.

Heerlijk heerlijk heerlijk dus. Geïnteresserden: ik ben in het gelukkige bezit van de dvd's van de drie eerste series ....
Goed, ik probeer er meer foto's in te krijgen etc. maar mijn ervaring met bloggedoe is miniem en het lukt niet goed en ik heb geen zin meer! Dave de sexy vet volgt nog wel!

Evy at 13:25

1comments

1 Comments

at 14 mei 2007 om 00:45 Blogger Prince Igor said...

oh boy.

iedereen slaapt daar weer met iedereen. dat is enkel leuk in Grey's Anatomy.

They're all whores evy. the lot of them. All whores.

Ik kan eerlijk zeggen dat ik nu nog minder zin heb om te kijken dan voor ik deze post las

 

Een reactie posten