Evy's fan-club

Les mechants faits détruisent les plus belles théories.

vrijdag 6 juli 2007

Polen baby- de vetste roddels!

http://picasaweb.google.com/sander.vandermaelen/Polen
Hier vind je alle foto's terug. Ik ga ze uiteraard hier niet allemaal opzetten. In deze post even een verslagje (met foto) van wie er mee was. Hun donkere geheimen, hun irritante of juist hilarische trekjes, hun bedgewoontes, de vetste roddels, je leest het hier allemaal!

Met wie zou ik anders beginnen dan met mijn geliefde Sander Hier zie je hem samen met mij voor een of ander paleis maar vraag me niet meer wie wat hoe of waar. Goed goed, wat valt er te zeggen over Sander. Hij was de enige die mee was die ik ècht kende en waarschijnlijk vice versa. Hij maakt veel lawaai en dat heeft waarschijnlijk wel iets te maken met het astrologische feit dat hij op dezelfde dag geboren is als Katrien (was niet mee) het andere grote lawaai. U ziet, dames en heren, astrologie, het klopt allemaal! Goed verder, Sander. Ik kan niet echt diep gaan gezien hij deze blog leest maar van zijn bedgeheimen kan ik toch wel vertellen dat hij een rare neiging heeft tot roepen en rechtspringen in zijn slaap wat Peter een paar keer stevig heeft doen schrikken. Nog een interessant weetje is verder nog dat gewoonweg ieder gesprek met hem uitdraait op politiek en dat hij vrij hoog staat op de Evy-ranking (die hij trouwens zelf uitgevonden heeft) en dat hij graag slaapt op mensen hun schouder.

Volgende, leider Tom! Hier op de foto met mij in een of ander Noors Kerkje dat verhuist is naar Polen. Heel erg gezellig en nou ja, houterig en oud? De reden waarom we zo nat zijn is omdat we net uit een gigantische regenbui kwamen. Mensen als Jaques blijven gewoon geduldig wachten tot het buitje overwaait maar jah, sommigen trekken het avontuur en de regen in. Het verstand komt met de jaren zegt men dan. Maar goed, laat ons het over Tom hebben. Heel leuke jongen en kende ik vaag al een beetje voor de reis (oa. van Portugal, bachelorweekend, etc.). Interessant gezelschap en vaak heel grappig maar volgens zijn astrologische (ja Evy is dol op astrologie) analyse heeft hij een hypnotische aantrekkingskracht (is volgens mij eerder de krulletjes) en verder ook nog duister, gesloten en door angsten en zelfverwijt gekweld. Tjah. Andere interessante weetjes zijn het feit dat hij verjaart op dezelfde dag als mijn kleine zusje maar minder irritant is en hij behoorlijk saai kan zijn gezien hij houd van 'het luisteren naar Elvis met de wind in mijn haren' in plaats van het spelen van spelletjes met Evy in de minibusjes. Afgezien van dat kleine detail was hij weer (Portugal) eens een fantastische leider en heeft hij het super gedaan! *applausje voor Tom*

De volgende foto gaat niet om de donkerharige schoonheid naast mij maar om de sexy jongeling op de achtergrond. Ik kan aannemen dat als je een paus hebt die uit uw land komt dat je trots bent maar teveel is gewoonweg te veel. Ik heb hem zeker vijftig keer afgebeeld gezien waaronder één keer in een beeld van zout op levensechte grootte. Ik bedoel... Zelfs in Aushwisch Birkenau kwam je hem tegen. Het zal je nationale held maar zijn.


En van de paus gaan we over naar ons de katholieke Peter! Hilarisch bij momenten en heel er leuk om gewoon mee op te trekken. Hij heeft in ieder geval een vaste naam gezet door zijn interessante vertelseltje aan tafel met als kernwoorden bananeschil en hulpmiddel bij jongen. (Het gaat hier om een manier om bepaalde solo-activiteiten te oefenen). Behulpzame Jaques bood Peter de dag erna zijn bananeschil bij het middagmaal aan maar daarbij verklaarde deze dat hij 'niet meer hoefde te oefenen'. Naar wie de schil uiteindelijk is gegaan is onbekend. Van Peters bedgeheimen weten we ook niet echt veel al werd er wel gefluisterd over zijn laaste nacht met Sander in het dubbele bed. Algemene conclusie: prettig gestoord, hilarisch geval. Mag nog mee.

Minstens even leuk was onze Jeroen. Een Rusland-kenner die op spelletjes als woordslang maar bleef gooien met ingewikkelde russische namen waar een normaal mens zijn tong over breekt. Interessante weetjes over hem zijn het feit dat hij heel grappig kan kijken en schattig samen is met Lalita, daar ook meteen zijn bedgeheimen.


Lalita dan om mee verder te gaan kende ik al een beetje vanuit de lessen. Net als ik een eerst Bach en een fantastisch lief meisje dat altijd lacht. Ondanks haar schattige uiterlijk probeerde ze (met succes) toch illegaal Polen binnen te dringen door haar identiteitskaart onder de scanner te vergeten. Maar een lieve onschuldige blik op de douanier en Lalita mocht het land binnen, en een week later ook weer buiten. Verder heb ik ook het genoegen gehad op haar schoot te kunnen slapen en moet ik zeggen dat ze heerlijk zacht is. Andere interessante details is dat ze gek is op leuke kleedjes en graag Harry Potter spelletjes speelt (paar plaatsen omhoog op de ranking).

Om in het genre lieve schattige meisjes te blijven gaan we over naar Lindsay. Een interessant meisje waarmee je gemakkelijk over vanalles kunt praten. Vrolijk en enthousiast schatje. Ondanks haar vele talenten lukte het voetballen niet erg (niet slechter dan ik moet ik wel zeggen) en hebben we een paar hilarische momenten beleefd waarbij we samen achter een bal aanholden die uiteindelijk toch nog achter en heg belandde. Interessante weetjes zijn haar drang naar toiletten en het feit dat ze maar een dag scheelt met haar collega studie-praeses Amélie.

Naast al het bovenstaande is Lindsay ook nog eens de wederhelft van Kobe. De foto is een beetje duister en schrikaanjagend maar in werkelijkheid is dit een zoetje van een jongen. Een van zijn grootste kwaliteiten zijn zijn geniale opmerkingen waarbij we een paar keer (en een keer echt serieus) helemaal plat mee hebben gelegen. Hiernaast is hij ook nog eens aangenaam gezelschap en interessant wat hem tot een fantastische mede-reiziger maakt.
De foto is genomen op een strandje op een van de laaste dagen. Erg lang zijn we niet gebleven maar lang genoeg voor Evy (en de rest is zeker ook niet onschuldig!) om een paar leden van het gezelschap lekker nat te spatten. Grootste slachtoffer was Sander, maar hoe hij ook probeerde, Evy nat krijgen lukte hem niet! Zijn broek en Tom's sigaret echter ...
De meest artistieke persoon echter was Matthias. Een greep uit het aanbod:






De denker van Rodin










De lansdrager










Ruiterstandbeeld





Stervende Galliër










De roof van de Sabijnse Maagden





Verder werd er ook nog gevochten om zijn aanwezigheid door beide busjes. Het feit dat hij een complete muziekinstallatie (van Elvis tot Enya) meesleurde is daarbij zeker geen onbelangrijk detail. Een toppertje was de piraten-kamp cd waarbij hij net zo hard de plop-dans meekweelde als Evy in de zetel naast hem.
Mathy om verder te gaan heb ik heel wat mee afgevoetbalt en gelachen. Leuk gezelschap en een vreemde passie voor korte sportshorts. Of het om een poging gaat tot het showen van de sexy benen is niet helemaal duidelijk. Nog een interessant weetje is dat hij op dezelfde dag verjaart als mijn geliefde neefje Koen. Verder is hij dol op het porren van onschuldige meisjes.

De charmante Veerle vervolgens was mijn kamergenote voor het grootste deel van de nachten. Vooral de laatste nacht bleek dat erg gezellig. Een mooi voorbeeld van stille waters hebben diepe gronden maar dan geloof ik wel in de positieve zin. Verder heeft ze zich deze reis ontpopt tot een fantastische navigatrice (op een paar keer verkeerd rijden na natuurlijk maar dat is volgens sommigen die oorzaak van slecht aangeduide verkeersborden op het platteland). Veerles donkere kantje echter is haar vodka verslaving.

Dimi dan, chauffeur van het tweede busje en een erkende zoon van Jaques. Naast zijn sterrenbeeld deelt hij ook zijn rijstijl met zijn vader. Ondanks het feit dat hij drie jaar niet gereden heeft is hij erin geslaagd ons heelhuids thuis te krijgen (de auto wel een bluts maar de over de oorzaak daarvan kan gediscussieerd worden). Daarnaast is het ook nog een heel lieve persoonlijkheid die heel interessant kan vertellen al dan niet met de meest vreemde associaties. Interessant weetje is zijn drang naar koffie en het feit dat hij ons op de terugweg heeft voorgesteld aan zijn stamcafé.

Over Marnix, hier samen op de foto met de lieflijke deerne Veerle, valt heel wat te vertellen. Van zijn verzameling bierblikjes (om het doosje mensen, niet om de inhoud!) tot zijn criminele activiteiten onder de vorm van het stelen van pornografische literatuur (http://www.xxl3.com/). Verder vermeldbaar zijn zijn tekentalent (zie het vgk-kaartje) en zijn drang naar trommelen. Zijn tam tam had hij jammergenoeg thuisgelaten maar hij wist wel menig marginaal liedje op te vrolijken met zijn tamboerijn. Voor iedereen die niet meewas naar Polen: Marnix is degene die een joint opstak op de bus huiswaarts van het lustrum-bal.


Zijn partner tenslotte, Erika, een schat van een mens die meestal op de achterbank samen met Marnix vertoefde. Om onduidelijke en misschien wel duistere redenen smokkelde ze daar ook nog eens een hele hoop stro mee waarvan ze beweerde 'er iets creatief mee te gaan doen eenmaal thuis'.


Leider Jaques dan, als voorlaatste, in een heel verdachte pose (waarschijnlijk was hij een meisje aan het lokken). Van hem hebben we deze vakantie weer een paar mooie manuoevres gezien met als kenmerken 'voetpad', 'mercedes' en 'bosweggetje'. Verder liet hij zich ook van zijn charmantste kant zien aan de vijf charmante jongedames en wist hij zichzelf op de kamer van twee van hen te kletsen. Ook deed hij een poging Evy ten huwelijk te vragen, waar de laatste nog een paar jaartjes over moet denken.
Verder heeft hij maar weer eens bewezen dat het West-Vlaams een wereldtaal is: 'Dat stroatje moenk emme' en geen Pool die het niet begrijpt.

Dan, ten slotte, om te eindigen in schoonheid: Evy was ook nog mee. En Evy heeft zich heel erg geamuseerd, lekker gegeten, aangeaam gezelschap (ik hoop dat dat ook wederzijds geld) mooi land, leuke uitstappen, voetbal en af en toe een dosis marginale muziek!

Evy at 10:57

4comments

4 Comments

at 6 juli 2007 om 14:24 Blogger Sander Van der Maelen said...

Vrijwel alles wat er staat klopt, maar niet ELK gesprek met mij draait uit op politiek :p Ik vond het ook zeer leuk, de foto's zijn tof (vooral de mijne, hehe)en je leent je goed tot mooie foto's. Nog van dat!

 
at 7 juli 2007 om 12:23 Anonymous Anoniem said...

Beetje aan dt-fouten en interpunctie werken. ;-)
Maar voor de rest een mooi verslagje.

Aal Ex

 
at 4 augustus 2007 om 03:48 Blogger Prince Igor said...

evy! die laatste foto
waarom zag ik die niet eerder !

you look so tan, en u haar is mooi, en u lijkt zo dun en het topje is mooi !!

you look fabulous !

 
at 26 augustus 2007 om 04:32 Blogger Evy said...

Dank u :)

En het fabulous heb ik natuurlijk van u geleerd hè (k)

 

Een reactie posten