Evy's fan-club

Les mechants faits détruisent les plus belles théories.

dinsdag 11 september 2007

Vlaams Belang scoort opnieuw

Het nieuws kan soms heel amusant zijn. Voor wie het de afgelopen maand nog niet gehoord heeft: een of andere groepering wou een betoging houden op elf september (vandaag dus) tegen de verislamitisering van Europa. Burgemeester van Brussel verbood de optocht omwille van risico's voor de openbare veiligheid, etc. Sindsdien is er een hele hoop gerotzooi tussen de organisatoren van de betoging, de burgemeester en Vlaams Belang die leden opriep om aanwezig te zijn.

Goed de betoging (of poging tot) is vandaag toch doorgegaan en heeft een paar hoogst amusante beelden opgeleverd. Filip De Winter met zijn gezicht tegen de grond in bedwang gehouden door een aantal politie-mannen, Filip de Winter die geboeit een busje wordt binnengesleept terwijl hij iets schreeuwt in de aard van 'Neen tegen de verislamitisering van Europa', Filip de Winter die de chauffeur van het busje aanvalt en daardoor wordt aangeklaagd door de politie, etc.

Je vraagt je af waar ze die 20% nog vandaan halen.

Evy at 13:58

3comments

3 Comments

at 12 september 2007 om 01:53 Blogger Sander Van der Maelen said...

35% in Aantwaarpen hé. En waar halen ze die vandaan? Het feit dat "hun" betoging wordt verboden, en dat de politie massaal aanwezig is (het was zelfs enigszins overdreven) en ze véél te hardhandig aanpakt. Dat is maar koren op de molen van het VB, spijtig genoeg: "Zie je wel, geen vrije meningsuiting" of "Ons pakken ze wel op en de illegalen niet". Thielemans (burgemeester Bxl) had beter de politie wat minder agressief laten optreden...

 
at 12 september 2007 om 10:00 Blogger Evy said...

Toch was het een mooi zicht.

 
at 12 september 2007 om 11:07 Anonymous Anoniem said...

Bestaan daar eigenlijk filmpjes of zo van? Ergens?

Ik vond het hoogst amusant om te zien.

 

Een reactie posten